TTV Heuvelrug Classic

De Heuvelrug Classic, 140 km komt er weer aan.
Deze rit kan in twee delen gereden worden en wel eerst 90 km en daarna
50 km. Met een koffiestop in ons club huis “De Greb”, maar natuurlijk kunnen de afstanden ook afzonderlijk gereden worden.

Het eerste deel, 90 km gaat verschillende keren over de Heuvelrug.
Als eerste de Grebbeberg daarna in Rhenen drie keer op en neer.
Om vervolgens naar de Defensie weg te gaan, aan het einde richting Veenendaal bij de 3 Zussen linksaf over Prattenburg naar de Amerongse Berg. Door Amerongen en Leersum naar de Hoogstraat waar ook geklommen moet worden, linksaf weer omhoog en aan het einde de N225 oversteken naar Langbroek. Over de Langbroekerdijk naar Driebergen vandaar uit naar de Traaijweg. Daar is tijd voor koffie. Let op bij de Bergse Bossen kun je alleen betalen met de pin. Klein Zwitserland is ook een optie.

Onder de A12 door naar de Pyramide van Austerlitz en rechts af naar Woudenberg. Langs de golfbaan naar de Heuvelsesteeg daar komen de twee afstanden samen om terug naar Veenendaal te gaan.

De 50 km is geheel vlak, eerst naar de Buurtlaan Oost, om Ederveen  naar de Walderveense molen. De Postweg naar De Glind van De Glind naar de rotonde in Scherpenzeel. Vervolgens richting de Grift en de Heuvelsesteeg om daarna terug naar Veenendaal te gaan.

In totaal kun je dus 140 km rijden. Met een stop bij ons clubhuis “De Greb”.
We zien jullie dan ook graag op 2 Juli, voor inschrijven is al mogelijk, zie button hieronder.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.