Welkom

Geschiedenis:

Toertocht Veenendaal (TTV) is opgericht in 1973 en aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). Hierbij zijn vrijwel alle toerfietsverenigingen in Nederland aangesloten. TTV is de oudste toerfietsvereniging in Veenendaal. Zij weet zich te ontplooien tot een gezellige vereniging waarbij een onderlinge band tussen de leden is gewaarborgd. We zijn hoofdzakelijk bekend van de fietstochten (waaronder de Huchiestocht) die we als vereniging organiseren.

Tochten

Helaas hebben we geen eigen clubhuis. De “thuisbasis” van TTV is het gedeelde clubhuis met ijs en skeelerclub “De Greb“, aan de Groeneveldselaan 3 in Veenendaal. Van hieruit starten vrijwel alle fietstochten welke door ons worden georganiseerd, tenzij bij een tocht anders aangegeven wordt.

Toertocht Veenendaal fietst zelf natuurlijk ook tochten van anderen. Wekelijks wordt er op zaterdag een tocht gefietst in de (wijde) omgeving van Veenendaal.

Nieuwsbrief

Als je op de hoogte wenst te blijven van onze activiteiten, dan kun je bij het tabblad “contact” je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Ook kun je het contactformulier gebruiken voor het stellen van een specifieke vraag of het geven van opmerkingen.  

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.