Lidmaatschap

T.T.V. kent men hoofdzakelijk van de fietstochten die deze vereniging organiseert. Landelijke bekendheid heeft T.T.V. te danken aan haar jaarlijkse Huchiestocht.

We doen echter meer! Hieronder een kort overzicht.

Toertochten:

Van maart tot november kunnen de leden iedere zaterdag een toertocht fietsen. Dit kan zijn in de omgeving van Veenendaal of ergens anders in Nederland. Het vertrek is vanaf ons clubhuis aan de Groenveldselaan. Ook zijn we regelmatig in het buitenland present. De laatste jaren was T.T.V. te vinden in b.v. Polen, Engeland, Denemarken, Tsjechië, Duitsland, Italië, Luxemburg en Frankrijk.

Seniorentochten:

Voor senioren heeft T.T.V. ook mogelijkheden. Zie hiervoor de uitgebreide informatie elders op de site.

Mountainbike / ATB / veldrijden:

Als het wegseizoen op zijn einde is en de weersomstandigheden het niet langer toelaten om de weg op te gaan met de racefiets zijn we nog niet verslagen. Er is een groepje T.T.V.-ers dat vervolgens de mountainbike uit de schuur haalt en daar wekelijks mee tochten gaat rijden. Deze tochten vinden op eigen initiatief plaats. De leden informeren elkaar en wie zin heeft sluit aan.

Spinning / Fitnessen:

Om in optimale conditie te blijven biedt T.T.V. aan om in de wintermaanden (oktober tot maart) te sporten in de sportschool ” La Vita lifestyleclub” Sportlaan 7 in Veenendaal. .

Clubkleding:

Van iedere T.T.V.-er wordt verwacht dat hij in officiële clubkleding van T.T.V. rijdt. De clubkleding wordt beheerd door het bestuur. Op de website wordt aangegeven welke kleding voorradig is en tegen welke prijs. Als er weer een bestelling gedaan gaat worden, dan licht het bestuur alle leden hierover in, om te inventariseren wat er besteld gaat worden.

Lid worden?

We hopen dat u na het lezen van de site interesse heeft gekregen om lid te worden van onze vereniging. Het lidmaatschap van T.T.V. kost € 80,- (onder voorbehoud) per jaar. 2e of volgend lid uit een gezin € 50.00,  En aspirant leden betalen het eerste jaar € 50.00

Wat krijgt u hiervoor:

 1. Minimaal vier maal per jaar ontvang je onze digitale nieuwsbrief voor leden. Clubinfo als verslagen van gereden tochten, fietsnieuwtjes, weetjes, etc.
 2. Daarnaast ontvangt men o.a. de FietsToerKaart.
  Op vertoon van deze kaart kan men o.a. de fietstochten van de bij de N.T.F.U. aangesloten toerclub tegen betaling van administratie kosten fietsen, hetgeen de kosten aanmerkelijk kan verlagen.
 3. Tevens ontvangt men één maal per kwartaal het blad van de N.T.F.U. genaamd “Fiets Sport magazine”.  In dit blad staan o.a. alle fietstoertochten vermeld die door de bij d N.T.F.U. aangesloten verenigingen worden georganiseerd.
 4. Fietsverzekering.
  Gevallen? Jouw fiets is standaard verzekerd tot € 1.000,- aan schade, je accessoires tot € 350,-. Kies voor Extra Dekking om het bedrag op te hogen.
 5. Scan & Go.
  Bij een tocht snel starten? Met jouw unieke barcode hoef je vooraf bij een tocht alleen maar gescand te worden en kun je daarna direct op pad.
 6. Wat vragen wij van u:

Als kleine vereniging kunnen wij niet zonder de inzet van onze leden. Deze is echter gering. De leden moeten waar nodig helpen bij de organisatie van onze tochten. Op de dag dat de Huchiestocht verreden wordt mogen de leden deze tocht zelf niet fietsen. Alle leden zijn dan ingeschakeld, om de tocht zo goed mogelijk te laten verlopen. De leden van de vereniging fietsen de tocht in vereniging verband op een eerdere datum, het zogenaamde “voorrijden”.

Als het u trekt om in clubverband en in het  bijzonder met T.T.V., te gaan fietsen, neem dan contact op met onze secretaris Kees Slok, telefoon 06-29 250 850. Uiteraard kunt u hem ook mailen via het tabblad “contact”.

BEËINDIGING LIDMAATSCHAP:

Per 1 december 2011 is er een wet van kracht die verbied dat lidmaatschappen stilzwijgend verlengd worden. Een uitzondering is gemaakt voor (sport)verenigingen, aangezien die veelal een jaar vooruit moeten plannen. Stilzwijgend verlengen van het lidmaatschap voor een jaar blijft dan ook mogelijk voor verenigingen indien het lid niet zelf opzegt.

T.T.V. maakt van deze optie gebruik en zal het lidmaatschap ieder jaar stilzwijgend verlengen, mits het lid niet zelf te kennen geeft dit op de zeggen.

Wil u uw lidmaatschap opzeggen kan kunt u dit schriftelijk doen bij de eerste secretaris (Kees Slok). T.T.V. hanteert geen opzeggingstermijn, echter wij gaan ervanuit dat u het lidmaatschap wenst te beëindigen aan het einde van het seizoen. Ons seizoen loopt van maart tot en met februari. U blijft tot die tijd recht houden op bovengenoemde voordelen.

Reacties zijn gesloten.